Albirea dintilor

  • ZOOM 2 Advanced Power este cel mai avansat sistem de albire disponibil la ora actuala si este produs de Discus Dental (USA), liderul mondial in albirile dentare de peste 17 ani.
  • Tratamentul ZOOM este indicat si supervizat de un medic specialist si reduce la minim stresul si riscurile la care sunt supusi dintii oferind rezultate reale imediate. Albirea necesita realizarea in prealabil a unui detartraj si periaj profesional, pentru curatarea si pregatirea dintilor. Procedeul presupune aplicarea pe dinti a unui gel special de albire care incepe sa actioneze sub lumina lampii cu plasma ZOOM, eliberand oxigen, care curata smaltul dintilor din interior. Durata necesara albirii este de aproximativ 45 de minute si ulterior pacientul va avea o usoara sensibilitate la nivelul danturii timp de 24 de ore. Nivelul de sensibilitate creste in cazul dintilor cu plombe neetanse sau fisuri in smalt.
  • Acest sistem de albire nu actioneaza asupra dintilor artificiali, cu plombe, fatete sau coroane. Tratamentul garanteaza o rezistenta a albirii intre 2 si 3 ani, daca se respecta regulile de igiena dentara.

IN CE CONSTA PROCEDURA DE ALBIRE A DINTILOR?

Albirea ZOOM este o albire a dintilor profesionala in-office, care are o eficienta spectaculoasa si are rezultate dovedite clinic. Sedinta consta in:

  • Prezentarea procedurii
  • Fotografii inainte
  • Igienizare profesionala (Detartaj Ultrasonic, Airflow, Periaj Profesional)
  • Procedura de albire
  • Fotografii dupa

PROCEDURA DE ALBIRE DAUNEAZA?

Smaltul este afectat in cazul abuzurilor de sisteme de albire, a produselor si a procedeelor neprofesionale. Tratamentul ZOOM este indicat si supervizat de un specialist. Aceasta va reduce la minim stresul si riscurile la care sunt supusi dintii si va oferi rezultate reale imediate.

DE CE ALBIRE A DINTILOR CU ZOOM SI NU ALTE SISTEME DE ALBIRE?

ZOOM 2 Advanced Power este cel mai avansat sistem de albire disponibil la ora actuala. Este produs de Discus Dental (USA) , liderul mondial in albirile dentare de peste 17 ani.